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REQUEST FOR  

INFORMATION (RFI) 

 

 

Requested Team 

 

University of Alberta 

  

Date 

 

September 26th, 2023 

     

Competition GNCTR 2024  RFI No. RFI_010 

 

ISSUE DESCRIPTION AND REASON FOR RFI 

Rule 9.2.6 states that Tech Displays must have 'sufficient flooring protection'. Does the whole 
10' by 20' area need to be covered with protection before the crate, wooden walls, and toboggan 
are set up in the area or does this apply to only things that can scratch the floor (i.e. concrete 
skis)? 

 

RESPONSE 

Teams must prepare to provide enough flooring protection to cover the entire 10’x20’ area. 
 
The OC reserves the right to adjust flooring protection requirements should the Technical 
Exhibition Venue requirements change.  

 

 


